Använd motorcykeln som marknadsföring

Är du företagare och på något sätt har en koppling till motorcyklar? I så fall bör du utnyttja det och använda motorcykeln som ett sätt att marknadsföra dig på, bland annat med hjälp av fina och synliga dekaler.

Hur du marknadsför dig med motorcykeln

Är du företagare bör du ta vara på alla möjligheter som finns att göra ditt företag mer synligt. Om du är företagare och dessutom motorcykelägare bör du använda motorcykeln för att visa upp ditt företag. Då kommer du att marknadsföra ditt företag varje gång du åker en sväng med hojen, oavsett om det är under semestern eller till och från jobbet. För att göra företaget synligt med hjälp av motorcykeln kan du köpa ett dekalkit med företagets namn eller logga på. Sätt dekalerna på motorcykeln och på hjälmen.

Det finns även små flaggor man kan köpa att sätta bak på motorcykeln. En del har bara en orange flagga för att bli mer synliga, andra har svenska flaggan. Man kan ha vilken flagga man vill och om du vill ha en flagga med ditt företagsnamn eller logga går det att ordna.

Marknadsför dig med fler fordon

Troligtvis har du fler fordon hemma än bara en motorcykel. Som företagare gör du rätt i att använda alla fordon du har för att på ett enkelt sätt bedriva passiv marknadsföring av ditt företag. Troligtvis har du en bil som du skulle kunna sätta några dekaler på. Du har kanske även en båt som du använder på sommaren. Det kanske inte är så roligt att göra reklam för företaget på alla fordon, men det är trots allt ett väldigt effektivt och billigt sätt att bedriva marknadsföring på. Du slipper att göra något speciellt för att marknadsföringen ska fungera, du kan agera helt vanligt och sköta dina vardagsbestyr samt betalar endast en engångssumma i samband med att du köper dina dekaler.

Dekaler är som bekant ett påklistrat tryck av något slag. Om du gillar tanken på att använda dig av tryckta saker kan du även applicera det på fler områden. Du kan till exempel använda kläder med tryck samt pennor och andra produkter som används flitigt inom företaget.